Onze kaart

In de keuken staat chef Mathieu Yesil achter de fornuizen, omringd door een glimlachend en vakbekwaam team. De heerlijke gerechten zijn voorbereid met liefde en dagverse producten…

Onze geschiedenis

Van Londen naar Brussel, via Buenos Aires en Osaka, de epische reis van de familie Niels begon meer dan een eeuw geleden…

Onze foto's

« Au Grand Forestier » ligt aan de rand van het Zoniënwoud in Watermaal Bosvoorde…

Onze banketten

In deze prachtige groene omgeving, bieden wij u de mogelijkheid om groepslunches of diners te organiseren, op reservatie…

Onze kamers

Boven het restaurant Au Vieux Saint Martin hebben Albert-Jean en Frédéric Niels twee gastenkamers en een suite ingericht. Luxueus overnachten op een exclusieve locatie – de Brusselse Grote Zavel – op loopafstand van de Grote Markt…

Rejoignez notre équipe !

Vous êtes passionné par la cuisine, le service client, et vous aimez travailler dans une ambiance dynamique ? Rejoignez notre équipe dans l’un de nos restaurants ! Nous recherchons des talents enthousiastes pour différents postes : chef de cuisine, chef de rang, sous-chef, commis de cuisine, serveurs, barmen, plongeurs, et bien plus encore.

Inscrivez-vous à notre newsletter et recevez le menu dès qu'il change!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang het menu zodra hij verandert!

Nouveauté

Rendez-vous chez les Niels !

Ce livre raconte l’histoire fascinante de la famille Niels, pionnière dans la restauration, sur un siècle d’évolution…
Disponible sur notre webshop !